Veel Honda’s onder de hamer

De fraaie collectie van entrepreneur Michael Buttinger gaat geveild worden. Op zondag 20 oktober gaan zijn motoren onder de hamer door veilinghuis Bonhams in Stafford. En hij heeft een paar fraaie machines in zijn voornamelijk uit Honda bestaande collectie zitten. Wat te denken van een Honda NR750, prototype CBX1000 en CX500, CR93, Super Cub en tien niet gebruikte Monkeys? De verwachte opbrengst moet rond de 300.000 Britse pond liggen.

Meer informatie vind je op www.bonhams.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?