dinsdag 5 december 2023

Veerbeek naar Extreme Freestylers

Norman Verbeek is de eerste Nederlandse freestyle motorcrosser die deel mag nemen aan het Extreme Freestyler-event. Zijn specialiteit is de bijna onmogelijke super kicker backflip. Norman’s passie voor het freestylen begon al vanaf zijn vierde jaar, toen zijn vader hem op een crossmotortje zette. Veerbeek voelt zich enorm vereerd dat hij als enige Nederlander mag deelnemen aan dit bijzondere stuntevent: “Ik ben op steenworp afstand van het Gelredome opgegroeid. Nu komt mijn droom precies op die plek uit! Mijn grote voorbeelden en ik gaan adembenemende tricks vertonen, voor het eerst aan Europees publiek. Ik ga tot het uiterste op 21 mei!”, aldus de enthousiaste Norman.

De Monster Energy Extreme Freestylers: Rock ’n Ride Tour 2011 komt voor het eerst naar Europa. Dit event brengt de absolute wereldtop van Extreme Freestyle Motorcross bij elkaar gedurende een zomertoer die start in het Arnhemse Gelredome. De twee meest populaire Amerikaanse freestyle motorcross teams ‘Metal Mulisha’ en ‘Crusty Demons’, hebben hun krachten gebundeld om samen een waanzinnige stuntshow weg te geven aan het Europese publiek.

Meer info: http://extremefreestylers.nl en op www.fmxshows.eu.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image