13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Vehikel gaat door

Lang leek het erop dat Vehikel zelf ook geschiedenis werd, maar gelukkig wordt de oldtimerbeurs in leven gehouden. Na het sluiten van de Veemarkthallen in Utrecht (begin 2012) stopte de organisatie van Vehikel met de beurs, die geënt is op klassieke motoren en brommers, maar beursorganisator Libéma ziet een doorstart van de altijd drukbezochte beurs wel zitten.

Daarom gaat Vehikel eind dit jaar gehouden worden in Autotron Rosmalen. Dit zal tijdens het weekend van 14, 15 en 16 december gaan gebeuren. Het mooie is dat dit tegelijkertijd de 75e editie van Vehikel zal zijn. Vanaf 2013 gaat de beurs drie keer per jaar gehouden worden en het eerste ‘optreden’ vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. In het weekend van 22, 23 en 24 maart wordt daar de vloer gevuld met de mooiste klassieke motoren en brommers.

De entree is vastgesteld op tien euro. Meer informatie vind je op www.vehikel.com en www.libema.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen