Vehikel gaat door

Lang leek het erop dat Vehikel zelf ook geschiedenis werd, maar gelukkig wordt de oldtimerbeurs in leven gehouden. Na het sluiten van de Veemarkthallen in Utrecht (begin 2012) stopte de organisatie van Vehikel met de beurs, die geënt is op klassieke motoren en brommers, maar beursorganisator Libéma ziet een doorstart van de altijd drukbezochte beurs wel zitten.

Daarom gaat Vehikel eind dit jaar gehouden worden in Autotron Rosmalen. Dit zal tijdens het weekend van 14, 15 en 16 december gaan gebeuren. Het mooie is dat dit tegelijkertijd de 75e editie van Vehikel zal zijn. Vanaf 2013 gaat de beurs drie keer per jaar gehouden worden en het eerste ‘optreden’ vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. In het weekend van 22, 23 en 24 maart wordt daar de vloer gevuld met de mooiste klassieke motoren en brommers.

De entree is vastgesteld op tien euro. Meer informatie vind je op www.vehikel.com en www.libema.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.