woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Veilig op pad? Mooi man!

Het is lente! Heb jij je motor alweer van stal gehaald? Of ben je het hele jaar op de motor te vinden? Of ben je, misschien wel door de coronacrisis, net begonnen met motorrijden? Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk dat motorrijders veilig op pad gaan. Daarom deelt het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) handige tips voor een veilige motorrit.

Hoe zorg je ervoor dat je veilig op pad kunt met de motor? Door te checken of je motor, motorkleding en rijskills in orde zijn. Heb je bijvoorbeeld je remmen en schokdempers gecontroleerd? En draag je beschermende motorkleding? Het VVBD deelt op deze pagina handige tips voor een veilige motorrit.  

Drentse campagne

De pagina met tips is onderdeel van de Drentse motorcampagne. De campagne is in heel Drenthe te zien via tankschermen, online banners en RTV Drenthe. Ook worden er borden langs de weg geplaatst. Deze borden wijzen ook andere weggebruikers op het feit dat er weer meer motorrijders op pad zijn.

Wil je meer weten over deze campagne? Mail dan naar info@veiligbereikbaardrenthe.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen