Veilig op pad? Mooi man!

Het is lente! Heb jij je motor alweer van stal gehaald? Of ben je het hele jaar op de motor te vinden? Of ben je, misschien wel door de coronacrisis, net begonnen met motorrijden? Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk dat motorrijders veilig op pad gaan. Daarom deelt het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) handige tips voor een veilige motorrit.

Hoe zorg je ervoor dat je veilig op pad kunt met de motor? Door te checken of je motor, motorkleding en rijskills in orde zijn. Heb je bijvoorbeeld je remmen en schokdempers gecontroleerd? En draag je beschermende motorkleding? Het VVBD deelt op deze pagina handige tips voor een veilige motorrit.  

Drentse campagne

De pagina met tips is onderdeel van de Drentse motorcampagne. De campagne is in heel Drenthe te zien via tankschermen, online banners en RTV Drenthe. Ook worden er borden langs de weg geplaatst. Deze borden wijzen ook andere weggebruikers op het feit dat er weer meer motorrijders op pad zijn.

Wil je meer weten over deze campagne? Mail dan naar info@veiligbereikbaardrenthe.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?