Kawasaki Ninja H2 SX nu bij de dealer

2018 Ninja H2 SX SE Action 2

De Ninja H2 SX – een toermotor met supercharger – is zonder twijfel één van de meest opzienbarende modellen ooit. En die staat nu dus bij alle Kawasaki dealers. Misschien een idee voor het weekeinde. De verwachting is immers petweer.

De Kawasaki H2 SX is toch wel een unieke motor. Een supercharged toermotor. Hoe verzin je het. Je moet ook niet naar de reden gissen, Kawasaki heeft de Ninja gebouwd omdat het kan. Over het geweldige koppel, het mega vermogen, de intense acceleratie hoeven we het niet meer te hebben. Daarover hebben we afgelopen maanden meer dan genoeg bij stilgestaan. Waarom je dan toch naar de Kawasaki dealer moet gaan?

Nou, de beste man of vrouw staat te popelen om je alles uit te leggen over KTRC, wheelie controle, Power modes, KEBC, cruise controle, KIBS en KCMF. En dan kunnen we natuurlijk niet voorbij gaan aan KLCM en KQS. Zeker weten dat je ‘s avonds in het café gezien wordt als een orakel van Delphi…

De 2018 Kawasaki Ninja H2 SX is beschikbaar vanaf € 21.799,-

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?