Verkoop nieuwe motoren daalt

De verkopen van motor-, brom- en snorfietsen in de eerste helft van 2011 laten verschillende trends zien. Snorfietsverkopen stijgen, de verkoop van bromfietsen en die van motorfietsen niet. Want de verkoop van nieuwe motoren in de eerste helft van 2011 daalde met 9,7 procent ten opzichte van de vergelijkbare periode in 2010. Tot en met juni 2011 werden 7.459 motorfietsen verkocht.

De top-3 van best verkochte merken:
1. Honda (1.158)
2. BMW (1.094)
3. Suzuki (1.077)

Klik hier voor het complete overzicht in PDF.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?