vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Van de Noordkaap naar de Zuidkaap: 30.000 km in het zadel

Al jaren was hij het van plan. Met zijn zoon van de Noordkaap naar de Zuidkaap rijden. Groot was dan ook de ontlading bij aankomst op Kaap Agulhas. Vier maanden brachten ze als moderne ridders in het zadel door. 30.000 Km was er onder hun wielen doorgerold. Dan mag je gerust even je emoties laten gaan.  Met de vlaggen van Nederland en Zuid-Afrika in de hand stuurden ze hun BMW’s  over de stenen van Kaap Agulhas, het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent. De banden, a...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen