Vernieuwd: Spidi Carbo 1 handschoenen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met bijna 40 jaar ervaring heeft Spidi een lange historie op het gebied van motorhandschoenen. Sinds de wereldtitel van Kenny Roberts in 1979 is Spidi wereldwijd bekend om zijn handschoenen met een ongekende pasvorm. De nieuwste Carbo 1 is daarvan wederom een uitstekend voorbeeld. 

Pasvorm
Een handschoen dient optimale bewegingsvrijheid voor de hand te bieden, maar tegelijk moet er een hoge mate van bescherming aanwezig zijn. De Carbo 1 biedt dit met behulp van carbon knokkelprotectie, een sluiting op de pols en een lang doorlopende schacht. Door strategisch gebruik van neopreen en leder-stretch voelt de Carbo 1 soepel en comfortabel aan.

Spidi richt zich met de Carbo 1 op de sportieve rijder.

Kleuren, maten en prijs
De Spidi Carbo 1 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, groen/wit/zwart en rood/wit/zwart. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S – 3XL voor een bedrag van € 149,90 inclusief BTW.

Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers. Kijk hiervoor op www.hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?