13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vernieuwd: Spidi Carbo 1 handschoenen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Met bijna 40 jaar ervaring heeft Spidi een lange historie op het gebied van motorhandschoenen. Sinds de wereldtitel van Kenny Roberts in 1979 is Spidi wereldwijd bekend om zijn handschoenen met een ongekende pasvorm. De nieuwste Carbo 1 is daarvan wederom een uitstekend voorbeeld. 

Pasvorm
Een handschoen dient optimale bewegingsvrijheid voor de hand te bieden, maar tegelijk moet er een hoge mate van bescherming aanwezig zijn. De Carbo 1 biedt dit met behulp van carbon knokkelprotectie, een sluiting op de pols en een lang doorlopende schacht. Door strategisch gebruik van neopreen en leder-stretch voelt de Carbo 1 soepel en comfortabel aan.

Spidi richt zich met de Carbo 1 op de sportieve rijder.

Kleuren, maten en prijs
De Spidi Carbo 1 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, groen/wit/zwart en rood/wit/zwart. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S – 3XL voor een bedrag van € 149,90 inclusief BTW.

Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers. Kijk hiervoor op www.hocoparts.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen