Vernieuwd wasmiddel

Nikwax heeft een van haar bekendere producten vernieuwd. Per direct is er een verbeterde versie beschikbaar van de TX.Direct ‘Wash-in’. Speciaal voor gebruikers van textiele motorkleding heeft Nikwax de formule verbeterd.

Het wasmiddel is voorzien van de 11.1-formule, welke textiele kleding grondig impregneert waardoor volgens het persbericht de jas tot vijf maal langer waterafstotend blijft, zonder aantasting van de ademende eigenschappen.

Een fles van 400 ml TX.Direct ‘Wash-in’ kost 16,49 euro en is te bestellen via de motorzaken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com of op www.facebook.com/hocopartsnews. 'Like' Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.