zaterdag 20 april 2024

Vernieuwd wasmiddel

Nikwax heeft een van haar bekendere producten vernieuwd. Per direct is er een verbeterde versie beschikbaar van de TX.Direct ‘Wash-in’. Speciaal voor gebruikers van textiele motorkleding heeft Nikwax de formule verbeterd.

Het wasmiddel is voorzien van de 11.1-formule, welke textiele kleding grondig impregneert waardoor volgens het persbericht de jas tot vijf maal langer waterafstotend blijft, zonder aantasting van de ademende eigenschappen.

Een fles van 400 ml TX.Direct ‘Wash-in’ kost 16,49 euro en is te bestellen via de motorzaken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com of op www.facebook.com/hocopartsnews. 'Like' Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen