maandag 29 mei 2023

Verrast Ducati met 1100cc Desert X Scrambler?

Tijdens de presentatie van de nieuwe 2020 modellen afgelopen maand in Rimini, gunde Ducati ons een blik op de toekomstige modelplannen. Onder meer werden variaties  getoond op basis van de Scrambler.

Twee verschillende thema’s op de Scrambler werden op scherm geprojecteerd: de Motard en de opvallende Desert X. Ducati. Kennelijk betreft het hier geen spielerei, maar is Ducati heel serieus met deze nog uit pixels bestaande modellen. Deze week stuurden ze het beeld door.

Natuurlijk zijn er nog geen specs bekend, alleen dat we weten dat het blok van Desert X is gebaseerd op dat van de huidige 1100 Scrambler. En we weten de maten van de velgen: 21 inch voor, 18 inch achter.

Tijdens de presentatie half oktober kregen we de toekomstige modellen van de zijkant te zien. Het beekld dat Ducati nu de wereld in stuurt laat de Desert X driekwart zien. De dubbele koplampen doen we wat denken aan de vroege TDM. Mogelijk dat Ducati ons met deze beelden alvast opwarmt voor nog meer verrassingen ten tijde van de EICMA.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image