13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Victory komt met Judge

Gisteren schreven we over het nieuwe Benelux-importeurschap van Victory en vandaag gaat het weer over dit merk. Kijk hier eens naar. Het is de Judge, het nieuwste model van Victory. De motor is voorzien van het bekende 1731cc tweecilinderblok, dikke banden, laag en breed stuur en heeft is het geheel een minimalistische cruiser zonder al te veel opsmuk.

Wat mag dat kosten? Dat lijkt goed mee te vallen, namelijk zo’n 10.000 euro (13.999 dollar). Maar voor de goede orde, we hebben het wel over een instapprijs die waarschijnlijk flink zal oplopen gezien het gepresenteerde model vrij kaal is en je er ook nog diverse belastingen bij op mag tellen…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen