Victory komt met Judge

Gisteren schreven we over het nieuwe Benelux-importeurschap van Victory en vandaag gaat het weer over dit merk. Kijk hier eens naar. Het is de Judge, het nieuwste model van Victory. De motor is voorzien van het bekende 1731cc tweecilinderblok, dikke banden, laag en breed stuur en heeft is het geheel een minimalistische cruiser zonder al te veel opsmuk.

Wat mag dat kosten? Dat lijkt goed mee te vallen, namelijk zo’n 10.000 euro (13.999 dollar). Maar voor de goede orde, we hebben het wel over een instapprijs die waarschijnlijk flink zal oplopen gezien het gepresenteerde model vrij kaal is en je er ook nog diverse belastingen bij op mag tellen…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

Neem een grote motor, plaats hem in een licht frame en verwijder daarna alle onnodige accessoires. Wat je overhoudt, is volgens Victory de formule voor de ‘modern American musclebike’. De Octane dus.