Video: Keanu Reeves geeft kijkje achter de schermen

Je kent hem natuurlijk van filmseries als The Matrix of John Wick. Keanu Reeves is een begenadigd acteur in actiefilms. Maar als er één ding is waar hij meer passie voor heeft dan acteren dan zijn het wel motorfietsen. Die passie begon dankzij een van zijn acteerrollen waarvoor hij in München verbleef. Hij leerde in zijn vrije tijd op een enduro rijden en, bij terugkomst in de Verenigde Staten, kocht hij direct een motorfiets om zijn nieuwe hobby voort te zetten. 

Hoewel de Canadees nog wel eens koeltjes kan overkomen, blijkt dat motorfietsen van hem een ware spraakwaterval maken. In de video hieronder, gemaakt door het Amerikaanse lifestyle-tijdschrift GQ, leidt hij je rond door de werkplaats van Arch Motorcycles. Dat bedrijf starrtte hij samen met custombouwer Gard Hollinger nadat die een motorfiets voor Reeves bouwde op basis van een Harley-Davidson. 

In die werkplaats staan overigens ook nog wat interessante machines die niet een Arch-embleem dragen. De circuitfietsen van het management, Reeves’ eigen Norton Commando maar misschien dat de Ducati 998 uit de Matrix Reloaded wel het paradepaardje is in het gebouw.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.