dinsdag 27 februari 2024

Video: Marc Márquez en Max Verstappen op Motegi

Het Japanse circuit was het toneel van ‘Honda Thanks Day 2022’, waarop alle rijders van de Japanse fabrikanten bijeenkwamen, te beginnen met de MotoGP en de Formule 1.

VIDEO – Quartararo vs. Hamilton: kop aan kop bij het jetsurfen

‘Honda Thanks Day’ is een uniek evenement dat elk jaar in Motegi alle rijders en voertuigen samenbrengt die voor Honda over de wereld racen. Een spektakel voor het publiek, dat het beste van de motorsport in actie kan zien: Formule 1, MotoGP, motorcross, trials en meer.

Ook de editie van 2022 was spectaculair, met F1-kampioen Max Verstappen en Marc Márquez die de fans gek maakten. De twee coureurs presteerden niet alleen op hun voertuigen, maar namen ook deel aan een kartrace. In de video zie je de hoogtepunten van de Honda-party, met excuus voor de matige kwaliteit.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen