13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Video: record op de sprint voor Triumph Rocket 3

Triumph heeft zonet een video online gezet waarin beelden te zien zijn van een sprintrecordpoging met een Rocket 3 op het circuit van Cartagena. De Britten zeggen daarbij een record gebroken te hebben, door met de Rocket in 2,73 seconden van nul naar honderd kilometer per uur te accelereren.

Vergeef het ons, maar wij hebben als motorfans geen idee welke auto door het filmpje rijdt en wat die daar doet. Net zoals wij ook niet weten wat het oude record was en welke instantie het record bevestigd heeft… Voor nu is het dus gewoon even genieten van de nogal flitsende actiebeelden!

Paul Stroud, Chief Commercial Officer bij Triumph, weet in ieder geval zeker dat de Rocket de snelste motor uit eigen stal ooit is: ‘Triumph heeft opnieuw aangetoond waar het toe in staat is. Met de bevestiging van het nieuwe Triumph-acceleratierecord met de Rocket 3 R, betreden we opnieuw onbekend terrein, want nog nooit eerder heeft een Triumph zo’n ongelooflijke acceleratie bereikt. Ons doel was om de uitzonderlijke prestaties van de unieke, geheel nieuwe, 2.500 cc-driecilinder Rocket te laten zien. We hebben dit nu bereikt, wat het hele team ongelooflijk trots maakt. Met de Rocket 3 line-up hebben we consequent laten zien dat we productiemotoren kunnen bouwen met de grootste cilinderinhoud, die in staat zijn om ongelooflijke prestaties en mogelijkheden te bieden.’

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.