Video: Scrambler Ducati 1100 Pro & Sport Pro

Als een duvel uit een doosje duiken opeens twee nieuwe Ducati Scrambler 1100 op, de 1100 PRO en de 1100 Sport PRO.

De twee nieuwe versies van de Ducati Scrambler 1100 PRO vallen op door vernieuwde graphics, nieuwe uitlaat- en zadelbekleding, een korter achterspatbord en een lage nummerplaathouder.

Ducati Scrambler 1100 Sport PRO heeft een sportiever karakter dankzij het nieuwe, smallere en kortere stuur met spiegels in Café Racer stijl en Öhlins vering.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?