woensdag 1 februari 2023

VIDEO: suggereert Kawasaki een nieuwe GPZ900R voor 2020?

Kawasaki heeft een video uitgebracht die de GPZ900R door de jaren heen laat zien. Zou het de eerste hint kunnen zijn voor een nieuwe versie in 2020?

De geruchten over de mogelijkheid dat Kawasaki een nieuwe versie van de iconische GPZ900R zou uitbrengen, gaan al een tijdje de ronde. Nu de Kawasaki zelf een korte video uitgebracht, wakkert het de geruchten nog eens extra aan.

Na het succes van de Z900RS H1 replica en een nieuwe, binnenkort uit te brengen Top Gun film, is het niet moeilijk voor te stellen dat Kawasaki stilletjes aan een nieuwe versie van de Ninja GPZ900R heeft gewerkt.

Natuurlijk, in dit stadium is het allemaal speculatie. Maar met welke bedoeling heeft Kawasaki deze video laten maken?  Om de film te promoten? Dat lijkt niet logisch.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen