VIDEO: suggereert Kawasaki een nieuwe GPZ900R voor 2020?

Kawasaki heeft een video uitgebracht die de GPZ900R door de jaren heen laat zien. Zou het de eerste hint kunnen zijn voor een nieuwe versie in 2020?

De geruchten over de mogelijkheid dat Kawasaki een nieuwe versie van de iconische GPZ900R zou uitbrengen, gaan al een tijdje de ronde. Nu de Kawasaki zelf een korte video uitgebracht, wakkert het de geruchten nog eens extra aan.

Na het succes van de Z900RS H1 replica en een nieuwe, binnenkort uit te brengen Top Gun film, is het niet moeilijk voor te stellen dat Kawasaki stilletjes aan een nieuwe versie van de Ninja GPZ900R heeft gewerkt.

Natuurlijk, in dit stadium is het allemaal speculatie. Maar met welke bedoeling heeft Kawasaki deze video laten maken?  Om de film te promoten? Dat lijkt niet logisch.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?