13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vierde ‘Katana’ video laat meer zien van de nieuwe Suzuki

In de vierde plaagvideo van de nieuwe Suzuki krijgen we echts te zien om op te kauwen.

In de vierde plaagvideo laat Suzuki iets meer zien van het model dat volgende week op de INTERMOT gepresenteerd zal worden. En eerlijk is eerlijk: wat we te zien krijgen, lijkt verdacht veel op een moderne Katana.

Het lijkt niets eens een gok te veronderstellen dat de Katana op het platform staat van de GSX-R1000. Hoewel: er wordt ook gespeculeerd over het Recursion blok dat de nieuweling gaat voortjagen.

Maar de video laat een multicilinder zien, waarschijnlijk een vier-in-lijn. De tweecilinder Recursion lijkt daarmee uitgesloten.

 

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen