Vierde ‘Katana’ video laat meer zien van de nieuwe Suzuki

In de vierde plaagvideo van de nieuwe Suzuki krijgen we echts te zien om op te kauwen.

In de vierde plaagvideo laat Suzuki iets meer zien van het model dat volgende week op de INTERMOT gepresenteerd zal worden. En eerlijk is eerlijk: wat we te zien krijgen, lijkt verdacht veel op een moderne Katana.

Het lijkt niets eens een gok te veronderstellen dat de Katana op het platform staat van de GSX-R1000. Hoewel: er wordt ook gespeculeerd over het Recursion blok dat de nieuweling gaat voortjagen.

Maar de video laat een multicilinder zien, waarschijnlijk een vier-in-lijn. De tweecilinder Recursion lijkt daarmee uitgesloten.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?