maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Route: Parijs-Roubaix en terug

In MOTO73 editie 20 testten we de BMW R1200GS Adventure en zetten we daar de Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports tegenover. Om de offroadgenen van de reismotor 2.0 te testen, gooiden we het over een andere boeg en reden we Parijs-Roubaix en terug. Allroads op kasseien… Moet kunnen!

Om jou ook de kans te geven dit bijzonder stukje wielergeschiedenis te rijden, hebben we de route voor je klaarstaan. We zetten er meteen een kanttekening bij wat betreft motorkeuze, want waar de GS Adventure en Africa Twin Adventure Sports zich prima lieten gelden, zal een superbike of custom wellicht minder geschikt zijn om de kasseien te bedwingen.

Heb je wel een motor in de schuur staan met noemenswaardige veerwegen en ergonomisch vriendelijke geometrie, dan download je hier eenvoudig het GPX-bestand met de route en kun je op weg.

Foto: Paul Remon

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen