Vijf Piaggio Beverly’s voor komend jaar

Voor 2020 pakt Piaggio de zware Beverly-modellen aan. Volgend jaar staan er vijf varianten in de showroom: Beverly 300 en 350, Beverly 300 en 350 S, Beverly 350 Tourer.

Tourer
De 300cc motor produceert 21 pk @ 7250 tpm en 22.5 Nm @ 5.750 tpm aan koppel. De 350 is goed voor 30.2 pk en 29 Nm. De S onderscheidt zich eerder door een sportiever lakschema van de gewone Beverly dan door hogere prestaties of duurdere onderdelen. De Tourer beschikt over een smoke windscherm en een 36L grote topkoffer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?