Jong geleerd is oud gedaan

Naast de Yamaha R125, R6 en R1 is er nu ook een 50th Anniversary World GP editie voor kinderen. De Kids Bike is voorzien van slicks, stroomlijnkappen en uitlaat onder het zadel. Hij helpt kinderen leren evenwicht te houden met rijden op een tweewieler.
 

Specificaties:

-Materiaal: natuurlijk berken multiplex afkomstig uit beheerde bossen.

-Afmetingen: hoogte stuur:  440mm, zithoogte 330-350mm.

-Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

-Voorzien van kindveilige verf.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.