zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vrouwen opgelet!

Zondag 29 mei wordt in Vlaardingen een zeer bijzonder motorevenement gehouden voor Pink Ribbon, genaamd Strength Motorevent. Dit evenement vindt plaats op de Polderpoort en is vooral gericht op vrouwen. Maar, wees gerust mannen want eigenlijk is iedereen gewoon welkom.

De dag wordt gevuld met een motortocht, picknick, een loterij en vermaak voor de kinderen. Er is ook een modeshow met de nieuwste motorkleding en er is een pinkwasstraat! Aantrekkelijke mannen zullen jouw motor wassen terwijl jij van de dag geniet. O ja, en dan vergeten we de kraampjes met motorspullen nog…

Kortom, steun het goede doel en ben er bij zondag. Meer info: http://www.strengthwww.motor.nl/

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen