Vrouwen opgelet!

Zondag 29 mei wordt in Vlaardingen een zeer bijzonder motorevenement gehouden voor Pink Ribbon, genaamd Strength Motorevent. Dit evenement vindt plaats op de Polderpoort en is vooral gericht op vrouwen. Maar, wees gerust mannen want eigenlijk is iedereen gewoon welkom.

De dag wordt gevuld met een motortocht, picknick, een loterij en vermaak voor de kinderen. Er is ook een modeshow met de nieuwste motorkleding en er is een pinkwasstraat! Aantrekkelijke mannen zullen jouw motor wassen terwijl jij van de dag geniet. O ja, en dan vergeten we de kraampjes met motorspullen nog…

Kortom, steun het goede doel en ben er bij zondag. Meer info: http://www.strengthmotor.nl/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.