VYRUS van Premier combineert toer en sport

Gloednieuw voor 2018, deze integraalhelm is voor alle liefhebbers. Hoge kwaliteit voor hoge prestaties, het resultaat van het onderzoek van de Premier R&D afdeling. 

VYRUS beschikt over een hypermodern ontwerp en biedt maximale aerodynamische prestaties zonder zijn comfortabele pasvorm te verliezen. Dankzij een uitgebreide studie in aerodynamische stroom en de geruisloosheid van de VYRUS is deze helm ideaal voor zowel touring als sportief gebruik.

VYRUS is gemaakt in een thermo-plastic-materiaal dat zeer goed bestand is tegen ongewenste invloeden.
De interne helmschaal is gegoten in gedifferentieerde dichtheid EPS om maximale bescherming te  garanderen en is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Het ventilatiesysteem bevat drie regelbare ventilatieopeningen, één op het kinstuk en twee boven op de helm.
Frisse lucht komt binnen via deze ventilatie openingen en verlaat de helm via de achterzijde, ook verstelbaar, zo bent u verzekerd van een ideale temperatuur.

VYRUS wordt compleet geleverd met accessoires die de veiligheid verhogen tijdens een lange rit in de zon: het donkere scratch-proof zonnevizier zorgt er voor dat u geen zonnebril nodig heeft wanneer de zon schijnt, maar het zonnevizier kan ook gemakkelijk terug gezet worden in de helm wanneer u bijvoorbeeld een donkere tunnel nadert, dankzij een ergonomische hendel aan de onderkant (links) van de buitenschaal.

Het vizier kan vervangen en aangepast worden zonder enig gebruik van gereedschap. Het transparente polycarbonaat vizier is 2.2 mm dik, anti kras behandeld en wordt standaard met een uiterst nuttige Pinlock® anti-condens lens geleverd.

Bluetooth voorbereid, waardoor de kabels makkelijk geplaatst kunnen worden. Net als bij alle helmen van Premier, is de anti-allergie binnenvoering volledig uitneembaar en wasbaar. De kinband heeft een micrometrische quick release sluiting. Een verwisselbare windstopper en neus beschermer worden meegeleverd.

De helm is beschikbaar in meer dan tien verschillende designs,verkrijgbaar in maten XS tot en met XL. Adviesverkoopprijs: Matzwart € 179 en met een design € 199. VYRUS is gehomologeerd volgens de huidige standard ECE 22-05.

Meer info en dealeradressen via de importeur IGM Trading BV te Hengelo: http://www.grandcanyonbike.eu/premier-helmen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?