Waar komt Ducati morgen mee?

Normaal gesproken zijn bronnen rondom een nog niet gepresenteerd model vaag en niet altijd even betrouwbaar. Hoe anders is dat nu. Want Nicky Hayden, GP-coureur van Ducati, weet ons te melden dat er morgen (maandag 12 september) iets moois staat te gebeuren in de fabriek in Borgo Panigale. Sites als asphaltandrubber.com weten het zeker, onder het doek staat de Streetfighter 848. Gezien eerdere spionagefoto’s gaan wij met deze sites mee. Morgen hopelijk meer!


 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?