maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KNMV Wegrace Opstapdagen 2011

Kennis maken met een Honda GP3 Moriwaki, een Minibike, de NSF100 of de Talent Cup 600? Of is de zijspan meer iets voor jou? Kom naar de KNMV Wegrace Opstapdagen 2011 en probeer! Op woensdag 19 en woensdag 26 oktober houdt de KNMV de Wegrace Opstapdagen 2011 op het TT Circuit Assen.

Ben je geïnteresseerd in de wegrace dan is dit je kans om te rijden op diverse machines. Zo kunnen potentiële deelnemers aan de Talent Cup 600 op een Yamaha of Suzuki hun geluk beproeven en geïnteresseerden in de Honda GP3 Moriwaki Cup kunnen op een Moriwaki-motor rijden. Voor wie het op drie wielen wil proberen zijn er enkele zijspancombinaties aanwezig. Voor de Minibikes is er een parcours uitgezet op het rennerskwartier.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar r.brontsema@knmv.nl. Let op: voor het proefrijden op motoren uit de Talent Cup 600-klasse of de Moriwaki Cup geldt dat schakelervaring op de motor een vereiste is. Graag tot ziens op de KNMV Wegrace Opstapdagen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen