KNMV Wegrace Opstapdagen 2011

Kennis maken met een Honda GP3 Moriwaki, een Minibike, de NSF100 of de Talent Cup 600? Of is de zijspan meer iets voor jou? Kom naar de KNMV Wegrace Opstapdagen 2011 en probeer! Op woensdag 19 en woensdag 26 oktober houdt de KNMV de Wegrace Opstapdagen 2011 op het TT Circuit Assen.

Ben je geïnteresseerd in de wegrace dan is dit je kans om te rijden op diverse machines. Zo kunnen potentiële deelnemers aan de Talent Cup 600 op een Yamaha of Suzuki hun geluk beproeven en geïnteresseerden in de Honda GP3 Moriwaki Cup kunnen op een Moriwaki-motor rijden. Voor wie het op drie wielen wil proberen zijn er enkele zijspancombinaties aanwezig. Voor de Minibikes is er een parcours uitgezet op het rennerskwartier.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar r.brontsema@knmv.nl. Let op: voor het proefrijden op motoren uit de Talent Cup 600-klasse of de Moriwaki Cup geldt dat schakelervaring op de motor een vereiste is. Graag tot ziens op de KNMV Wegrace Opstapdagen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.