13 C
Nederland
woensdag 29 juni 2022

Waar zit de voorkant?

Van zijn looks moet de Hero RNT het niet hebben, maar technisch is de motorfiets best interessant. De Indiase motorfabrikant Hero drijft dit model aan met een 150 cc dieselblok. Het direct ingespoten blok produceert 13,5 pk bij 4000 tpm Het maximale koppel van 35 Nm komt al 1600 tpm vrij. De zesliter benzinetank geeft al aan dat het verbruik extreem laag is. De RNT is niet geschikt voor gejaagde types, harder dan 70 km/h loopt hij niet. Tenzij je kiest voor de optionele turbo. Dat klinkt wel goed.

De RNT heeft optioneel tweewielaandrijving. Een elektromotor drijft in dat geval het voorwiel aan. De voorwielaandrijving heeft een eigen gashendel zodat je alleen over voorwielaandrijving beschikt. Je kunt er ook voor kiezen om het voor- en achterwiel te schakelen.  Laat de zuigende modder maar komen, de RNT trekt zich overal doorheen.

Als alles volgens planning loopt, komt de RNT volgend jaar op de markt. Hebben ze nog mooi de tijd om iets aan het uiterlijk te doen. De opmerkelijke voorkant is prima om iets op te vervoeren, maar het schept wel verwarring. Wat is de voorzijde van de motor?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen