20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Waar zitten die doorrijders?

Ben jij een echte motorrijder, maak je veel kilometers en maakt het daarbij niet uit of het ijskoud is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Echte (winter)kilometervreters en hun motoren worden namelijk in het zonnetje gezet in de rubriek Marathonmotor.

De afgelopen jaren kwamen al tientallen motoren over de vloer voor een uitgebreide inspectie. Daar zaten natuurlijk behoorlijk oude beestjes bij die rustig aan naar een astronomische stand zijn gereden, maar ook van die echte woon-werktijgers die na een paar jaar al het ‘klokje rond’ hadden. En we zagen Japanners voorbij komen, Italianen, Britten, Duitsers en een enkele Harley; choppers, naked bikes en supersports – je kunt het zo gek niet bedenken of het stond een keer op onze brug.

Natuurlijk staat bij een Marathonmotor-reportage de motor centraal, maar ook de eigenaar krijgt de aandacht. Wij zijn namelijk heel nieuwsgierig naar de motivatie om zó lang met één motor te doen. Bovendien willen we heel graag door de historie lopen en zijn we heel benieuwd welke motoren je in het verleden hebt gereden en hoe je relatie met deze Marathonmotor tot stand is gekomen.

Hoe verder?

Voor alle motoren die in het verleden een plek hebben gekregen in deze rubriek moet je een kijkje nemen op www.mpsadventure.nl. Staat jouw merk en type er al bij, maar heb je bijvoorbeeld véél meer dan 50.000 kilometer achter de kiezen of is je motor een ouder of recenter type, meld je dan toch aan! Wij willen ook dan weten hoe het je verging. Op de website van Peter van der Sanden vind je ook alle informatie hoe jij je kunt aanmelden. Hopelijk tot snel!

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen