Waze navigatie met update voor motorrijders

Waze, een op een community gebaseerde verkeers- en navigatie app, heeft een instelling speciaal voor motorrijders gekregen.

Waze, de gratis app – ooit door Google gekocht – verbindt weggebruikers, die elkaar real-time op de hoogte houden van verkeerssituaties waardoor je tijdwinst kunt boeken. Maar ook brandstofkosten en snelheidscontroles.

Waze heeft een update gehad waarvan motorrijders kunnen profiteren. Door bij plannen van een route te kiezen voor ‘Motorcycle’ berekent Waze een motorroute voor je. Wegen die voor auto’s gesloten gebied zijn, smalle weggetjes enzo, worden door Waze juist wel in de route opgenomen. Ook houdt Waze er rekening mee dat een motor wel tussen de file door kan rijden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.