woensdag 24 april 2024

Waze navigatie met update voor motorrijders

Waze, een op een community gebaseerde verkeers- en navigatie app, heeft een instelling speciaal voor motorrijders gekregen.

Waze, de gratis app – ooit door Google gekocht – verbindt weggebruikers, die elkaar real-time op de hoogte houden van verkeerssituaties waardoor je tijdwinst kunt boeken. Maar ook brandstofkosten en snelheidscontroles.

Waze heeft een update gehad waarvan motorrijders kunnen profiteren. Door bij plannen van een route te kiezen voor ‘Motorcycle’ berekent Waze een motorroute voor je. Wegen die voor auto’s gesloten gebied zijn, smalle weggetjes enzo, worden door Waze juist wel in de route opgenomen. Ook houdt Waze er rekening mee dat een motor wel tussen de file door kan rijden.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen