Weer twee SE’s van Triumph

Triumph heeft bij het aanbreken van de lente nog snel twee special editions voorgesteld van de Bonneville en de Speed Triple. En, zoals het hoort, krijg je er dan heel veel extra’s bij. Zo hebben beide modellen een nieuwe, opvallende kleurstelling. De Bonneville krijgt een rood frame en spatborden en zwarte tank en zijpanelen, de Triple heeft een kenmerkende zwart-blauwe jas.

En er is nog meer! Zo zijn op de Triple ook nog wat onderdelen vervangen door carbon exemplaren,  zoals het spatbord en een tankkapje, aangevuld met heldere knipperlichten, tankpad en flyscreen, bellypan en duokapje in kleur.

Beide nieuwe machines staan vanaf maart 2013 bij de dealers. De Bonneville SE heeft een consumentenadviesprijs van 9.570 euro terwijl de Speed Triple SE voor 14.390 euro je eigendom kan worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?