Vreemde vogel

Om de zoveel tijd duiken vanuit (redelijk) onverwachte hoek nieuwe projecten en prototypes op. Nu is de beurt aan Toyota, die op de beurs van Geneve komt met de I-road. Uiteraard elektrisch. De techniek is voor ons natuurlijk gesneden koek, we zijn immers alweer een tijd gewend aan de MP3. Het hellen gaat dan wel weer iets vernuftiger en het ding ziet er ook meer uit als een Carver, op de plaatsing van de wielen na. De actieradius is maar 50 kilometer maar daarvoor krijg je wel een korte laadtijd, max drie uur, voor terug.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.