donderdag 18 april 2024

Welke Suzuki Katana wint: de motor of de auto?

Suzuki tegen Suzuki, Katana tegen Katana; tja, wie wint? Als MotorNL zetten wij onze knaken – bescheiden toegevend, tegen beter weten in – op de GSX-S1000S Katana; de motorfiets! Alleen kun je er niet omheen dat die Swift Sport Katana geen kattenpis is, ook al is het ‘maar een hot hatch’.

Gelukkig kan de GSX-S1000S Katana bouwen op de krachtbron uit de beruchte 2005 GSX-R1000 en is de Katana met zijn brede stuur en ruime zit geen onverdienstelijk uitgangspunt wat betreft vermogen en wendbaarheid. Uit naam der motorrijders, moge de beste Katana winnen!

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen