Welke Suzuki Katana wint: de motor of de auto?

Suzuki tegen Suzuki, Katana tegen Katana; tja, wie wint? Als MotorNL zetten wij onze knaken – bescheiden toegevend, tegen beter weten in – op de GSX-S1000S Katana; de motorfiets! Alleen kun je er niet omheen dat die Swift Sport Katana geen kattenpis is, ook al is het ‘maar een hot hatch’.

Gelukkig kan de GSX-S1000S Katana bouwen op de krachtbron uit de beruchte 2005 GSX-R1000 en is de Katana met zijn brede stuur en ruime zit geen onverdienstelijk uitgangspunt wat betreft vermogen en wendbaarheid. Uit naam der motorrijders, moge de beste Katana winnen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?