Van der Mark onthult eigen replica op Mega MotorTreffen

Volgende week zondag, op 19 mei is het zover: Michael van der Mark onthult dan op het Mega MotorTreffen in Vijfhuizen zijn eigen Arai RX-7V replica-helm. Om 13:15 zal hij het doek van de nieuwe helm trekken.

Hoewel Van der Mark nooit met een ander merk helm heeft gereden dan Arai en zijn schare Nederlandse fans al jarenlang enorm is, is het de eerste replica-helm die Arai van hem op de markt brengt. Dat de onthulling door hemzelf op een Nederlands podium voor het oog van honderden Nederlandse motorfans wordt verricht, maakt het nog eens extra speciaal.

Voor de niet-Nederlandse fans die de onthulling wel graag meemaken, zet Arai een live-stream op Facebook. De Nederlandse sportfans die er graag zelf bij zijn, komen natuurlijk naar het Mega MotorTreffen. Want daar vindt niet alleen de onthulling plaats, er wordt ook samen met Van der Mark op een groot scherm naar de MotoGP-race gekeken.


Foto geheel boven: 2Snap
Foto onder: Arai

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?