Wie is de beste leerling motorfiets-technicus?

Hoe handig we ook kunnen zijn, we kunnen niet alles aan onze motor zelf. Goede monteurs zijn altijd nodig en dat weet het Koning Willem I College. Deze school organiseert de nationale vakwedstrijd motorfietstechnicus. Alle Mbo-leerlingen eerste motorfietstechnicus mogen er aan meedoen. De voorrondes vonden plaats per school, de wedstrijd is in ’s-Hertogenbosch. De onderdelen zijn reparatie, onderhoud en diagnose. 

De wedstrijd vindt plaats tijdens de open dag van het Koning Willem I College, op 26 november. tussen 9.30- 16.00 uur op Onderwijsboulevard 3 in ’s-Hertogenbosch. De winnaar van deze wedstrijd mag zich de beste mbo-leerling motorfietstechnicus van Nederland noemen. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Hoco Parts en Harley-Davidson. Meer informatie over de open dag vind je hier.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.