Wil je weten hoe de 2019 Triumph Scrambler 1200 eruit ziet?

Is de nieuwe Triumph Scrambler 1200 een wat opgedikte 900cc of een heel nieuwe machine? 24 oktober krijgen we het antwoord.

Met een plaagvideo probeert Triumph Motorcycles de massa klaar te stomen voor de nieuwe 2019 Scrambler 1200. Triumph claimt dat met de 2019 Scrambler 1200 ‘de nieuwe rijrevolutie begint.’ Dat is voor het normaal zo ingetogen Triumph nogal een onbescheiden uitspraak. 24 oktober zal blijken of of het geen grootspraak is.

Op de website ronkt Triumph verder door te zeggen dat het model een ‘moderne Triumph-klassieker is … die een rij-revolutie creëert met een geheel nieuwe maatstaf voor wat een scrambler geweldig maakt’. Ook vermeldenswaard is dat de Scrambler en nog niet eerder vertoond niveau van inzetgebied heeft. Dus even geweldig op de weg als in het terrein. In Triumph -taal: ‘geweldig off-road als op de weg, doet alles wat een adventure bike kan. En dat allemaal met de authentieke scrambler stijl en houding.’

Maar behalve noppenbanden, een keienvanger en een robuuste vork, kunnen we uit de plaagvideo niet echt zien hoe de Triumph eruit gaat zien. Wat natuurlijk ook de bedoeling is van zo’n video. Maar laten we het erop houden dat onze interesse is gewekt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?