vrijdag 8 december 2023

Wil je weten hoe de 2019 Triumph Scrambler 1200 eruit ziet?

Is de nieuwe Triumph Scrambler 1200 een wat opgedikte 900cc of een heel nieuwe machine? 24 oktober krijgen we het antwoord.

Met een plaagvideo probeert Triumph Motorcycles de massa klaar te stomen voor de nieuwe 2019 Scrambler 1200. Triumph claimt dat met de 2019 Scrambler 1200 ‘de nieuwe rijrevolutie begint.’ Dat is voor het normaal zo ingetogen Triumph nogal een onbescheiden uitspraak. 24 oktober zal blijken of of het geen grootspraak is.

Op de website ronkt Triumph verder door te zeggen dat het model een ‘moderne Triumph-klassieker is … die een rij-revolutie creëert met een geheel nieuwe maatstaf voor wat een scrambler geweldig maakt’. Ook vermeldenswaard is dat de Scrambler en nog niet eerder vertoond niveau van inzetgebied heeft. Dus even geweldig op de weg als in het terrein. In Triumph -taal: ‘geweldig off-road als op de weg, doet alles wat een adventure bike kan. En dat allemaal met de authentieke scrambler stijl en houding.’

Maar behalve noppenbanden, een keienvanger en een robuuste vork, kunnen we uit de plaagvideo niet echt zien hoe de Triumph eruit gaat zien. Wat natuurlijk ook de bedoeling is van zo’n video. Maar laten we het erop houden dat onze interesse is gewekt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen