vrijdag 26 april 2024

Willie G. Davidson’s nieuwe memoires, Ride Free, verschijnt in augustus 2023

Nieuwe en ervaren rijders, jong en oud, zijn waarschijnlijk bekend met de naam ‘Willie G. Davidson.’ Meer dan 50 jaar lang was Willie G. hoofdstylist én ambassadeur voor Harley-Davidson. Zijn invloed op het merk en de Amerikaanse motorfietscultuur is onwaarschijnlijk groot.

Als je zo’n leven leidt, als je zulke bijdragen hebt geleverd aan een industrie, is de kans groot dat je op zijn minst een paar verhalen te vertellen hebt, toch? Daarom brengt Willie G. Davidson in augustus zijn nieuwe memoires uit. Met de toepasselijke titel Ride Free, zal het boek zijn persoonlijke verhaal en herinneringen vertellen, door de man zelf. Van zijn kindertijd tot het ontwerpen van motoren, de invloed van motorfietsen in zijn leven was er vanaf het begin.

Bekijk hier de foto’s van het Mega MotorTreffen 2023!

Natuurlijk moet een verhaal als dat van Davidson worden verteld met een combinatie van woorden, foto’s en kunstwerken – en inderdaad, Ride Free zal zowel tekeningen als aquarelschilderijen van Davidson bevatten. Motorracen, motorontwerp, kunst – al deze passies hebben vanaf het begin deel uitgemaakt van Davidsons leven, en in dit boek zal hij al deze dingen delen met alle liefhebbers die het boek willen oppakken en lezen.

Ride Free gaat in de verkoop op 1 augustus 2023. Het verschijnt in samenwerking met Forefront Books en wordt wereldwijd gedistribueerd door Simon & Schuster. Fans kunnen het boek rechtstreeks voorbestellen op de website van Willie G. Davidson. Als bonus krijg je bij je voorbestellingen een gratis download van een hoofdstuk uit het boek dat je meteen kunt lezen.

Foto: Getty Images

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen