donderdag 25 april 2024

Win bioskoopkaarten Nitro Circus

Travis Pastrana en zijn clubje maffe vrienden gaan Nederland laten zien waartoe zij in staat zijn. Op donderdag 28 februari gaat namelijk eenmalig de film ‘Nitro Circus: The Movie 3D’ in zeven Pathé-bioscopen (Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Tilburg, Zaandam en Zwolle) worden getoond. En jij kunt daar gratis bij aanwezig zijn, want we mogen vijf keer twee kaarten weggeven.

Niet alleen zie je dan de film, maar ben je ook getuige van een live-stunt, die tegelijk wordt uitgezonden in de deelnemende bioscopen. Vanuit de O2 Arena in Londen gaan achttien waaghalzen proberen om het ‘Guinness Book of Records’ te halen door gelijktijdig een backflip uit te voeren. Spektakel alom dus. Om kans te maken op deze vrijkaarten vul je het onderstaande formulier in.

Deelnemen kun je tot en met zondag 24 februari. Prijswinnaars krijgen daarna zo spoedig mogelijk bericht. Mocht je niet tot de winnaars behoren. Op www.pathe.nl kun je alsnog je kaarten bestellen voor deze waanzinnige film.

O ja, geef even aan in welke bioscoop je de film wilt zien. Vul dit in als antwoord op de vraag. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen