Win bioskoopkaarten Nitro Circus

Travis Pastrana en zijn clubje maffe vrienden gaan Nederland laten zien waartoe zij in staat zijn. Op donderdag 28 februari gaat namelijk eenmalig de film ‘Nitro Circus: The Movie 3D’ in zeven Pathé-bioscopen (Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Tilburg, Zaandam en Zwolle) worden getoond. En jij kunt daar gratis bij aanwezig zijn, want we mogen vijf keer twee kaarten weggeven.

Niet alleen zie je dan de film, maar ben je ook getuige van een live-stunt, die tegelijk wordt uitgezonden in de deelnemende bioscopen. Vanuit de O2 Arena in Londen gaan achttien waaghalzen proberen om het ‘Guinness Book of Records’ te halen door gelijktijdig een backflip uit te voeren. Spektakel alom dus. Om kans te maken op deze vrijkaarten vul je het onderstaande formulier in.

Deelnemen kun je tot en met zondag 24 februari. Prijswinnaars krijgen daarna zo spoedig mogelijk bericht. Mocht je niet tot de winnaars behoren. Op www.pathe.nl kun je alsnog je kaarten bestellen voor deze waanzinnige film.

O ja, geef even aan in welke bioscoop je de film wilt zien. Vul dit in als antwoord op de vraag. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.