Win een driedaagse training!

Moto Sportivo, je weet wel die aanbieder van rijvaardigheidstrainingen in vele soorten en maten, geeft een driedaagse training weg. Geschikt voor iedere motorrijder met een rustige, normale of sportieve rijstijl. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is inschrijven voor de nieuwsbrief en correct antwoorden op de volgende vraag: In welke rubriek op de website www.moto-sportivo.nl staan de motorrijvaardigheidtips?

Stuur je antwoord voor 31 maart aan info@moto-sportivo.nl o.v.v. ‘Prijsvraag MOTO73’, en maak daarmee kans op een gratis motortraining inclusief hotelovernachtingen ter waarde van 365 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.