vrijdag 19 juli 2024

Prijzengeld in ONK Wegrace

Wie pakt dit seizoen de hoofdprijzen in het ONK Wegrace? In 2013 is die vraag voor coureurs nog interessanter, want aan het einde van het seizoen staat er een pot met prijzengeld klaar voor de nummers één, twee en drie in het klassement.

Voor de vier ONK klassen, Dutch Moto3, Dutch Sidecars (per span), Dutch Superbikes en Dutch Supersport is dit seizoen een prijzenpot van in totaal 5000 euro per categorie beschikbaar. De kampioen krijgt 3.000 euro, nummer twee in het eindklassement ontvangt 1.500 euro en voor nummer drie ligt er 500 euro klaar.

Naast de eindklassering is de enige andere voorwaarde dat de deelnemers in een minimaal aantal wedstrijden moeten starten: Dutch Moto3 acht keer, Dutch Sidecars zeven maal, Dutch Superbikes en Dutch Supersport beide tien tien keer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen