Prijzengeld in ONK Wegrace

Wie pakt dit seizoen de hoofdprijzen in het ONK Wegrace? In 2013 is die vraag voor coureurs nog interessanter, want aan het einde van het seizoen staat er een pot met prijzengeld klaar voor de nummers één, twee en drie in het klassement.

Voor de vier ONK klassen, Dutch Moto3, Dutch Sidecars (per span), Dutch Superbikes en Dutch Supersport is dit seizoen een prijzenpot van in totaal 5000 euro per categorie beschikbaar. De kampioen krijgt 3.000 euro, nummer twee in het eindklassement ontvangt 1.500 euro en voor nummer drie ligt er 500 euro klaar.

Naast de eindklassering is de enige andere voorwaarde dat de deelnemers in een minimaal aantal wedstrijden moeten starten: Dutch Moto3 acht keer, Dutch Sidecars zeven maal, Dutch Superbikes en Dutch Supersport beide tien tien keer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.