maandag 24 juni 2024

Win een gloednieuwe Shark Skwal i3 motorhelm met geïntegreerde LED-verlichting

Dankzij onze exclusieve samenwerking met Shark mogen wij 2x een revolutionaire Shark Skwal i3 motorhelm weggeven. Deze helm is niet zomaar een helm, maar een meesterwerk van intelligente zichtbaarheid. De Shark Skwal i3 is uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting, waardoor je extra goed zichtbaar bent in het donker. Maar dat is nog niet alles! Deze baanbrekende motorhelm is tevens de allereerste helm ter wereld met een ingebouwd remlicht.

Hoe kun je deze helm winnen? Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Word lid van RIDERS.
  2. Beantwoord de prijsvraag in onderstaand formulier.

Ben je al een RIDERS-lid? Dan hoef je alleen maar de prijsvraag te beantwoorden, het formulier in te vullen en je maakt direct kans!

Wat maakt de Shark Skwal i3 zo bijzonder?

De Shark Skwal i3 is als eerste helm ter wereld uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting. Je hoeft daarbij niet eens na te denken over het in- en uitschakelen van je helmremlicht. Shark heeft hier een slimme oplossing voor bedacht. Je schakelt eenvoudigweg de algemene verlichting van de helm in voordat je op weg gaat, en het remlicht wordt automatisch geregeld.

Raad het juiste antwoord en wie weet rijd jij binnenkort rond met de indrukwekkende Skwal i3! We geven maar liefst twee motorhelmen weg! Ben jij de gelukkige winnaar? Dan kun je de motorhelm ophalen bij een MotorkledingStore-vestiging bij jou in de buurt.

Wil je meer informatie over de fantastische Skwal i3? Klik dan hier en ontdek alle details.

Wacht niet langer! Grijp deze unieke kans en maak kans op deze unieke motorhelm van Shark. Schrijf je vandaag nog in en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van de Shark Skwal i3!

Geen velden gevonden.

De actie loopt t/m vrijdag 30 juni. De prijswinnaars maken we bekend in de RIDERS-nieuwsbrief van juli.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen