zondag 19 mei 2024

Wederom nieuwe beelden van Harley-Davidson X440 vrijgegeven

De nieuwe X440 is gebouwd op een compact en sportief platform, waardoor hij ideaal is voor stadsritten. Harley-Davidson werkt samen met Chinese motorreus QJ Motor en het Indiase Hero MotoCorp, en vooral de samenwerking met Hero MotoCorp heeft veel aandacht getrokken op de Indiase markt. Eerder in mei 2023 heeft Harley-Davidson India afbeeldingen vrijgegeven van de eerste vrucht van de samenwerking tussen beide merken, de X440. Nu zijn er opnieuw afbeeldingen vrijgegeven die de proporties, het ontwerp en de technische specificaties van deze motorfiets laten zien. De X440 heeft een stijl die past bij het modelassortiment van Harley-Davidson en doet denken aan de Sportster-serie met zijn compacte proporties en neutrale geometrie.

Harley-Davidson CVO 2023: luxe, design, prestaties en technologie

De motorfiets is ontworpen om praktisch en efficiënt te zijn in drukke stedelijke omgevingen, met zijn middenbediening en rechtopstaand stuur. De specificaties van de motorfiets, met name de motor, zijn nog niet bekendgemaakt, maar er wordt gespeculeerd dat hij wordt aangedreven door een eencilindermotor met een cilinderinhoud van ongeveer 440cc. Verdere details zullen worden onthuld bij de lancering van de X440 op 4 juli 2023 in India, wat samenvalt met de Onafhankelijkheidsdag van de Verenigde Staten. De nieuwe Harley X440 zal ongetwijfeld concurrentie bieden aan modellen als de Royal Enfield Classic en Meteor 350, evenals de Jawa 42-serie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen