Win een jaar lang gratis motorijden!

Combi Motors Verzekeringen, dé specialist in motorverzekeringen, bestaat 25 jaar! Deze mijlpaal kan zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Het jubileum wordt gevierd met een waanzinnige MOTORbeurs actie: een jaar lang gratis rijden op de nieuwste Yamaha XSR 700!

Wil jij kans maken op een jaar gratis rijden op de nieuwste Yamaha XSR 700? Kom dan tijdens de MOTORbeurs Utrecht naar het promopunt van Combi Motors Verzekeringen in de doorgang tussen hal 7 en 8. Schrijf je in en wie weet rijd jij een jaar gratis op de nieuwste Yamaha XSR 700!

De winnaar wordt op maandag 12 maart 2018 bekend gemaakt via de Facebookpagina van Combi Motors Verzekeringen en op www.combimotors.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?