Gezocht: Toekomstige rijders op de Motorbeurs

Heb je al jaren die ene motorfiets op het oog en mag je dit jaar eindelijk je onbegrensde rijbewijs in één keer halen, zit je sinds je vrienden een motorfiets hebben ieder weekend zielig thuis en wil je ook gaan rijden of heb je gewoon heel graag dat je met je partner samen kan rijden in plaats dat die steeds achterop mee gaat? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wij zijn namelijk op zoek naar de nieuwe lichting motorrijders van 2018. Wat zijn de beweegredenen om tegenwoordig aan het rijbewijs te beginnen. Hoe bevallen de nieuwe regels omtrend het rijbewijs? Wat zijn eigenlijk de meest begeerde motoren onder jonge rijders? En wat zijn die van mensen die al wat ouder zijn en nu hun rijbewijs pas halen?

Dat alles horen we graag van je. Kom op de Motorbeurs naar de MOTO73-stand en vertel ons jouw beweegredenen om toe te treden tot de meest hechte voertuiggemeenschap van Nederland. Wie weet sta je binnenkort dan in ons blad. Aan het eind van het jaar kijken we dan of je verwachtingen klopten en of je die droomfiets ook echt hebt gevonden. Aanmelden mag ook, dan weten we wie we in ieder geval kunnen verwachten. Stuur daarvoor een mailtje naar onze redactie.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?