vrijdag 1 december 2023

Win een Shoei NXR2-helm, inclusief custom design

Waar herken je mannen als Marc Marquez en Fabio Di Giannantonio op de motor aan? Natuurlijk aan hun startnummer, maar vooral aan het unieke helmdesign dat praktisch elke rijder heeft die op WK-niveau rijdt. Net als Marquez, Di Giannantonio en vele anderen, rijdt straks ook één van onze Motor.NL Riders Clubleden met een uniek helmdesign rond. Een replica van je favoriete coureur, een eigen idee of een eerbetoon aan een speciaal iemand? Het kan allemaal dankzij het vakmanschap van Roche Koers Design. Hij visualiseert jouw idee van schets tot exclusief eindproduct. Hiervoor krijg je een afspraak in Hoogeveen. Om het nog mooier te maken, krijg je er ook nog eens een exclusieve Shoei NXR2-helm bij waardoor deze waanzinnige prijs een waarde heeft van ruim 1300 euro!

Vul het formulier in en maak kans! De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld. Let op: deze winactie is exclusief voor leden van de Motor.NL Riders Club.

Geen velden gevonden.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image