Win het Motorboek Nederland van Jan Dirk Onrust

Met de zomervakantie in aantocht is het tijd om je bibliotheek op orde te brengen. Voor tijdens een motorvakantie, voor aan het strand of wellicht voor in de achtertuin. Het maakt niet uit, zolang ‘Motorboek Nederland. Dertig spannende motortochten’ er maar bij zit. Wij hebben deze nieuwste creatie van Jan Dirk Onrust al gelezen en verklappen niets. Alleen dat het echt meer dan de moeite waard is.

Uiteraard kun je dit boek à € 22,95 bij de bekende verkooppunten – zowel on- als offline – kopen, maar ben je echt slim, doe je eerst mee aan de mail-en-win, die wij in samenwerking met Uitgeverij ANWB speciaal voor al onze abonnees hebben. In totaal mogen wij drie boeken weggeven. Het enige dat je hoeft te doen, is het formulier in te vullen onderaan de pagina.

Nog geen abonnee, maar wil je wel kans maken? Geen stress! Klik hier en je hebt zo een abonnement te pakken. Dat kan al vanaf € 2,99 per maand.

Het boek in het kort

Nederland telt honderdduizenden motorrijders en mag je dus oprecht een motorland noemen. Het is echter niet alleen een land met prachtige wegen en vergezichten, maar ook een land met veel lagen en spannende verhalen. Dat vind je terug in deze dertig bijzondere motorroutes. Jan Dirk rijdt over wegen van de Romeinen, over een route van Napoleon en de route van een kaart uit 1816. Ook laat hij zien hoe de Atlantikwall de kust heeft veranderd. Of waar de aller stilste wegen liggen. Ook wordt het spoor van de wolf gevolgd en staat er een rit in vlak over de grens naar een gat waarin dertien dorpen verdwenen. Kortom: spanning alom!

Geen velden gevonden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.