zaterdag 24 februari 2024

Wil jij net als onze redacteuren de nieuwste motorfietsen testen?

Wil jij net als onze redacteuren de nieuwste motorfietsen testen? En op MOTOR.nl vertellen hoe de test verliep? Schrijf je dan snel in voor de MotorNL Testzomer. Al vanaf € 75,- per dag is het mogelijk om op pad te gaan met jouw droommotor! Bovendien krijgen alle deelnemers na afloop als herinnering een leuke goodiebag.

Diverse motoren staan deze zomer voor je klaar in onze Garage29, het MotorNL-hoofdkwartier aan de Korte Noorderweg 29 in Hilversum. Ga je voor een BMW R1250GS Adventure, een KTM 390 Adventure of toch een Triumph Tiger 900GT? De keuze is aan jou!

A2-motoren zijn beschikbaar voor slechts € 75,- per dag. Motorrijders met een volledig rijbewijs kunnen kiezen uit een motor tot 1000 cc (€ 90,- per dag) of voor motoren met meer dan 1000 cc (€ 125,- per dag). De eerste 200 kilometer zijn ‘vrij’, daarna geldt een kilometerprijs van € 0,25 per extra gereden kilometer.

Je kunt de motor vanaf 10.00 uur bij ons in Hilversum ophalen. Je wordt uiteraard warm ontvangen met een kop koffie of thee en natuurlijk iets lekkers daarbij. Om je alvast een beetje op weg te helpen, krijg je de keuze uit drie voorgeprogrammeerde routes die we zorgvuldig voor jullie hebben samengesteld. Vanzelfsprekend mag je ook zelf een route rijden.

Rond 16.00 uur verwachten we je weer terug in Hilversum, zodat we tijd hebben voor je testrelaas en het maken van een foto.

We hopen je snel in onze Garage29 te mogen verwelkomen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen