Win kaarten voor Ghostrider

Herinner je je Ghostrider nog, nog, nog? Nicolas Cage als brandend skelet ‘from hell’. Zijn personage Johnny Blaze keert in het vervolg op de eerste film terug om wederom goed werk te doen, hoewel hij nog steeds rechterhand van de duivel is. Veel special effects en pure actie en wij kunnen enkelen van jullie aan een gratis kaartje helpen. Vul het formulier in en win (misschien)!

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.