Winnaar Drudihelm bekend!

En de gelukkige is… Peter Bens uit Stevensbeek! Namens Arai Helmets en MOTO73 van harte gefeliciteerd.

De Arai Chaser V Launch, met een echt Drudi-ontwerp, heeft het nieuwe SAI-vizier, dat breder is en dus een beter gezichtsveld biedt. Het hele interieur is uitneembaar en wasbaar. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten. Het ventilatiesysteem is ingenieus en zorgt voor een effectieve afvoer van warme en vochtige lucht. De Drudi heeft standaard een Pinlock. Hij kost 599 euro en is in verschillende ontwerpen verkijgbaar. Bekijk ze op www.arai.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.