Nieuwe Harley-Davidson dealer

Stop dreaming, start riding! Dat ishet motto van Simone Bokma. De voormalige Motorbabe van het Jaar en eigenaresse van WOW!-magazine opent in het weekend van 27 en 28 augustus de deuren van Authorized Harley-Davidson Dealer Amsterdam. Je kunt dat weekend kennis maken met alle nieuwe Harley's en de uitgebreide kleding- en accessoirescollectie van de nieuwe zaak. Uiteraard wordt dit alles gevierd met een hapje en een drankje.

Het aders is: Jarmuiden 43, 1046 AE Amsterdam. Meer informatie vind je op www.harley-davidson-amsterdam.nl.

MOTOR.nl wenst Simone veel geluk met het dealerschap!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?