Winnende TT-slogan

‘TT Circuit Assen: Cathedral of Speed!’ Dit is de TT-slogan 2012. Duizenden bezoekers aan de website ttcircuit.com bepaalden dit de afgelopen weken. De winnende slogan wordt op de website gebruikt, maar ook op de communicatiemiddelen van de TT.

De prijs voor de bedenker bestaat uit twee luxe VIP-kaarten waarmee de winnaar tijdens de Dutch TT op 30 juni te gast is in één van de meest luxueuze accommodaties op het middenterrein van het circuit. In deze ruimte, de Goldclub, met zicht op start en finish zit de lucky one op pole position. Wie gewonnen heeft is overigens (nog) niet bekend gemaakt.

De Top 10:
1. TT Circuit Assen: Cathedral of Speed! 21.9%
2. Dutch TT, your date with MotoGP 20.1%
3. Gassen op TT-Assen! 15.4%
4. Dutch TT a lifetime experience in one day 14.3%
5. The Dutch TT, The place to be!!! 13.1%

6. The TT, feel the power of speed. 5.4%
7. Beleef de Magie van de Dutch TT 4.2%
8. Meet me, at the Dutch TT! 2.6%
9. Dutch TT for You and Me 1.7%
10. TT is all you need !!! 1.3%

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.