Winteractie Motorcentrum Bruurs en nog veel meer!

Introductie
Zaterdag  17 november kan iedereen onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe Triumph Trophy komen bekijken bij ons in de showroom.

Winteractie
Hij is er weer, de gratis haal- en brengservice voor de winterbeurt! Wilt u dat uw motor weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen, maar u wilt er nu niet meer mee rijden? Dan kunnen wij de motor gratis voor u ophalen en weer thuisbrengen*.

Winteracties
– 25 procent korting op banden in combinatie met een beurt
– Onderhoud aan alle merken*
– Winterstalling van uw motor (25 euro per maand)
– De hele winter 20 procent korting op alle voorraad kleding
– Bij aanschaf van een motor voor 500 euro kleding/accessoires uitzoeken*
Deze acties lopen tot en met 19 februari 2013.

Motorcentrum Bruurs
De Mossel 67
1723 HX Noord-Scharwoude
0226-312162
www.motorcentrumbruurs.nl
info@motorcentrumbruurs.nl

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke dingen!

* Vraag naar de voorwaarden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?