Morgen Dakar Pre-proloog!

Aanstaande zondag (11 november) zal het Eurocircuit in Valkenswaard in het teken staan van de RTL GP Dakar Pre-proloog. Ontmoet de Nederlandse deelnemers en beleef een bijzondere dag. Dichterbij de Dakar-actie kun je namelijk niet komen. Kun jij er morgen niet bij zijn? Dat is flink balen al heb je ook een beetje geluk.

Zondag 18 november tussen 18.00 en 19.00 uur en zaterdag 24 november vanaf 15.25 uur zendt RTLGP op RTL7 de hoogtepunten uit van de Pre-proloog. Vast staat dat je dus niets hoeft te missen van dit prachtige spektakel in Valkenswaard. Maar mocht het lukken, adviseren we je met klem om toch af te reizen naar het mooie Brabantse land.

Meer info: www.rtlgp.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.