13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Morgen Dakar Pre-proloog!

Aanstaande zondag (11 november) zal het Eurocircuit in Valkenswaard in het teken staan van de RTL GP Dakar Pre-proloog. Ontmoet de Nederlandse deelnemers en beleef een bijzondere dag. Dichterbij de Dakar-actie kun je namelijk niet komen. Kun jij er morgen niet bij zijn? Dat is flink balen al heb je ook een beetje geluk.

Zondag 18 november tussen 18.00 en 19.00 uur en zaterdag 24 november vanaf 15.25 uur zendt RTLGP op RTL7 de hoogtepunten uit van de Pre-proloog. Vast staat dat je dus niets hoeft te missen van dit prachtige spektakel in Valkenswaard. Maar mocht het lukken, adviseren we je met klem om toch af te reizen naar het mooie Brabantse land.

Meer info: www.rtlgp.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen